Entertainment

Welkom bij het leukste onderdeel van het bedrijf.

Het zien van geluk en plezier bij iedereen die wij kunnen en mogen vermaken, het    verzorgen van entertainment voor iedereen die plezier wil hebben tijdens zijn of    haar evenement. Wij kunnen alleen materiaal leveren maar ook een attractie of evenement    verzorgen en begeleiden.

“ Onderscheidend zijn “

Onderscheidend zijn klinkt groots en ambitieus. Dat zijn we dan ook. We waarborgen een goede prijs kwaliteit verhouding, uitstekende service en veel inzet en enthousiasme van al onze medewerkers. Wij fungeren in diverse gevallen als intermediair. Wij hebben bij diverse aanbieders aantrekkelijke en vernieuwende acties geselecteerd en al dan niet een redelijke prijsafspraak / overeenkomst aangegaan. Door deze samenwerking hebben wij altijd de kennis, organisatie vaardigheden, passende aankleding, attracties, entertainment, artiesten, foodsstands, kostuums, catering    en facilitaire zaken voor allerlei evenementen en activiteiten. Het kan voorkomen dat u soortgelijke activiteiten elders voor een andere prijs kunt    vinden. Mocht dit zo zijn, dan willen wij dat graag weten en proberen wij voor een passende verklaring of oplossing te zorgen.

“ Publiciteit “

Indien u dat wenst kan Ron Stolk Produkties voor publicaties zorgen om uw evenement kracht bij te zetten. Hiervoor hebben wij alle mogelijkheden binnen ons bedrijf. Advertenties in de krant en/of kabelkrant, huis aan huis flyer, spandoeken of driehoeksborden. De kosten hiervan worden doorberekend. Bij actie’s voor winkelcentra worden twee weken vooraf aan het evenement in kleur geprinte raamposters verzorgd door Ron Stolk Produkties, om uw publiek van te voren op de hoogte te brengen.

“ Vergunningen “

Ron Stolk Produkties kan zorg dragen voor het aanmelden van alle activiteiten bij de afdeling evenementen coördinatie van uw gemeente. Wij zijn niet verantwoordelijk indien vergunningen niet verleend worden door betreffende instanties. Evt. leges kosten worden doorberekend. Winkelcentra dragen zelf zorg voor een jaarvergunning.

“ Uw gemak & onze veiligheid “

Indien u Ron Stolk Produkties inhuurt zorgen wij voor een goed en veilig verloop van uw activiteiten. Tijdens deze activiteiten zal er altijd iemand aanwezig zijn van ons bedrijf. Hiermee hopen wij te voorkomen dat u herhaaldelijk verstoord wordt in uw werkzaamheden door “vreemde mensen”. Tevens is deze persoon noodzakelijk gebleken ter voorkoming van lastig vallen van artiesten, vernielingen en rellen.

“ Prijs- & betalingscondities “

Alle vernoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief publicatiekosten.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Bij actie’s of evenementen boven een bedrag van € 750,00 betaalt u vooraf 50% als de offerte voor akkoord wordt getekend.