Horecaservice

Bij de afdeling Horecaservice Spijkenisse kunt u alles vinden over verhuurmaterialen ( aankleding, bestek, porselein, glaswerk, stoelen, verwarming, BBQ, verlichting, enz. ), tenten verhuur ( Party tenten, pagode tenten en aluminium hallen met harde wanden of zeil. ) en 1, 2, 3 Party waar u een volledig pakket kunt bestellen zodat u niks meer hoeft te regelen en toch zelf uw party kunt vieren. Verhuurmaterialen

  • STOELEN
  • TAFELS
  • GLASWERK
  • BESTEK
  • SERVIESGOED
  • BAK APPARATUUR
  • KOFFIE BENODIGDHEDEN
  • BAR EN BIERTAP
  • GARDEROBE MATERIAAL EN DECORATIE

Wij hebben echt alles in ons assortiment om een compleet feest of evenement te organiseren. Informeer bij ons naar alle mogelijkheden.

Tenten verhuur.

PARTY TENTEN
party-tentDe traditionele tent is natuurlijk de partytent. De gemoedelijke uitstraling van deze tent doet het goed op elk feest, evenement of iedere andere gelegenheid en zorgt direct voor een prettige sfeer, waardoor u en uw gasten zich snel thuis voelen. Partytenten verhuren wij in diverse lengte- en breedte maten, beginnend met 3 meter breed en oplopend naar 6 meter met een lengte variërend van 4 tot 10 meter. Eventueel zijn deze tenten nog te voorzien van een vloer. Alle prijzen kunt u opvragen via de email.

PAGODE TENTEN  
pagode-tentEen luxe en representatieve aluminium constructie tent. Een blikvanger op uw feest of evenement. Deze tent heeft een zelfdragende constructie en het zeil is geheel wit. Elke wand kan als een gordijn worden opengeschoven indien nodig. Deze tenten kunnen onderling worden gekoppeld of gekoppeld worden aan een aluminium hal. Standaard is de pagode tent van 5 bij 5 meter. Deze tenten worden door ons opgebouwd en afgebroken, wat is inbegrepen in de huurprijs. Ook deze tent kan worden voorzien van een vloer en eventuele aankleding. Prijzen zijn bij ons op te vragen.

ALUMINIUM HAL
alu-tentDe aluminium hal is een zeer luxe, representatieve constructie tent. Deze tent is geheel wit uit gevoerd en in verschillende lengte- en breedte maten te huur. Vanaf 3 meter breed en 5 meter lengte tot aan oneindig breed en lang. Deze tenten worden door ons opgebouwd en afgebroken, dit is in de huur inbegrepen. Rekening houdend met de tijd die u nodig heeft om de tent in te richten en naderhand uit te ruimen, plannen wij de opbouw en demontage. Bij de tent dient de lokatie goed bereikbaar te zijn i.v.m. zware materialen, de loop afstand mag maximaal 15 meter  zijn. Indien de afstand langer is moet u dit melden en wordt er een kleine meerprijs in rekening gebracht. De lokatie dient geheel vrij te zijn van obstakels zoals meubilair, planten, boompjes, enz… Deze tent kan worden voorzien van wanden van zeil of harde wanden. Ook kan de tent worden voorzien van een gestabiliseerde vloer.