Ron Stolk Produkties

wp9fec0c78_05Wij zijn een veelzijdig bedrijf met een aantal afdelingen. Samen vormen de afdelingen een totale verzorging voor uw evenement of feestje. Wij kunnen voor u en uw gasten het volledige traject verzorgen van ontwerp tot uitvoering van al uw wensen. Maar ook enkel voor de huur van een tent of horeca materiaal is dat mogelijk bij ons.

Bij de organisatie van een feest, partij, evenement, festival, bruiloft, beurs, congres of speciale gebeurtenis moet er rekening worden gehouden met veel verschillende zaken. Ron Stolk Produkties kan hierin een grote rol spelen door u van dienst te zijn met de accommodatie. Het huren van een tijdelijke en flexibele accommodatie biedt u vele mogelijkheden qua locatie, indeling en grootte. Tegenvallende weersomstandigheden kunnen op die manier niet meer van invloed zijn op de door geplande activiteit!

Trouwen VERSO 8Ron Stolk Produkties levert vele verschillende soorten tenten, zoals partytenten, aluhallen, pagode tenten, easy up tenten, enz…. Dit in vele afmetingen; van klein tot groot. Voor iedere toepassing heeft Ron Stolk Produkties de juiste oplossing in huis. Ook een (overdekte) ijsbaan is mogelijk, zowel in de winter als in de zomer! De tenten kunnen naar wens worden voorzien van een vloer. Ook zaken als verwarming, luxe toilet-units, tapijttegels, podium, enz…. kunnen worden meegeleverd om de accommodatie geheel naar uw wensen in te richten.

In samenwerking met onze partners kunnen wij ook uw complete evenement verzorgen van licht en geluid, ballon decoratie, bloemsierkunst, entertainment, enz….